Eerste klankbordgroep meeting voor Logichainge

Vanmiddag de eerste klankbordgroep meeting voor Logichainge met een aantal logistieke dienstverleners gehad. We hebben het geluk dat we een leuke klankbordgroep hebben weten samen te stellen met 3 grote logistieke dienstverleners en 1 kleinere logistieke dienstverlener. Doel is om onze SaaS portal en de functionaliteiten met hun te valideren en te borgen dat we iets bouwen dat we straks Europees kunnen schalen. Iets dat zowel geschikt is voor de kleinere partijen als de grotere partijen. En het was gelukkig een succes. Hele positieve feedback.

Ons doel is om het verwerken van transport orders enorm veel efficiënter te maken, door veel A.I. power en optimalisatie in het proces te brengen. Tevens hebben we in het team van 8 software developers een 2-tal UI (user interface) designers die volop bezig zijn om de gebruikersinterface zo te ontwerpen dat het systeem en het hele proces zo efficiënt en makkelijk mogelijk doorlopen kan worden. We hopen dat we 40-60% van de manuele arbeid op een transportorder kunnen reduceren. En het lijkt erop dat onze klankbordgroep leden ook denken dat we dat kunnen halen.

Per 1 juli krijgen we tevens versterking van een fulltime CEO die met name een commerciële achtergrond heeft en ervaring heeft met het schalen van online bedrijven. Een van onze klankbordgroep leden (een grote logistieke dienstverlener) wil ook vóór het eind van 2022 al live gaan met al zijn transport orders in ons systeem. Tevens hebben we al vanaf het begin investeringspartijen aan boord weten te halen. Dus alle ingrediënten (ICT/AI, commercie, klanten, financiering) hebben we al in de mix zitten. Mijn “gevoel” is daarom dat Logichainge wel lekker gaat vliegen straks.

Related news